AlfaTM.com

Написване на дисертации, дипломни и курсови работи по поръчка

FAQ

1. Мога ли да платя с кредитна карта или E-Pay предлаганите тук материали: дипломни работи, курсови работи, реферати, казуси и есета?

Засега можете да плащате само по банков път. В скоро време ще бъде осигурена технически възможността да се плаща с кредитни и дебитни карти.

2. Мога ли да си купя част от дипломна или курсова работа?

Можете да си купите част от дипломна работа на която е публикувано съдържанието като посочите точно от коя до коя страница бихте искали да купите. След което наш администратор ще ви върне е-мейл с цената на тази част от дипломна работа. Курсовите работи можете закупите само като цели материали. Части от курсови работи не се предлагат.

3. Мога ли да ви предложа собствена дипломна или курсова работа в замяна на желана от мен дипломна или курсова работа?

Не. Сайта не изкупува и не заменя дипломни и курсови работи.

4. Мога ли да платя дипломна или курсова работа в брой (или по банков път) след като я разгледам?

Да – можете да разгледате желаната от вас дипломна ли курсова работа в офиса на фирмата. След което можете да откажете да я закупите, или да я платите в брой или по-банков път. За услугата разглеждане на дипломна или курсова работа се заплаща по тарифа за консултантско време.

5. Мога ли да предложа услугите си да пиша за вас дипломни и курсови работи или други писмени материали?

Да, можете да го направите като изпратите CV и мотивационно писмо на имейл: alfatm@abv.bg

6. Възможно ли и да се редактира или допише написана от мен дипломна или курсова работа?

Да възможно е. За целта трябва да изпратите или да донесете в офиса на фирмата дипломната или курсовата работа за да ви се направи оценка и да ви се определи цена за плащане на дописване или редакция на дипломната или курсовата работа.